Гевино

Дизајнирај
сам
ВИНО

креирај го
твоето
совршено
вино

ДИЗАЈНИРАЈ
САМ
РАКИЈА

креирај ја
твојата
совршена
ракија

Асортиман

Нашиот асортиман
Price just

Keep Calm

Drink Beer

$69.99
Grand opening

Wine 2022

best quality

Open/close 09am - 11pm Kartini No 22
New Taste

Premium

Quality

In-store pickup available
Top Product Savings

this week deals

UP TO 50% OFF

Access Liquory and order as many gifts for as many recipients, all in the one order.

Top Selling

Trending Products

Top Rated

Up to 50% off

Big sale off all items

Coming soon on October.

Блог

Нашиот блог

Ти треба продавница за вино? Гевино – Вино маркет, се на едно место!

Кога ќе помислиш на квалитетно македонско вино, ние ќе се потрудиме да помислиш на Гевино.
Во Гевино, ексклузивно за македонскиот пазар, ви нудиме квалитетно македонско вино од втората најголема винарија во Македонија, ВВ Риго Импекс Маркудови Гевгелија. Виното со кое што од раните 90-ти години се сладат на пазарот во Германија, може да го пронајдете отсега и во Македонија, во Гевино. Нарачајте веднаш и уверете се во одличните овошни ноти на нашата Темјаника, во богатиот и интензивен вкус на нашиот Вранец, или пак уживајте во овошните и освежителни ароми на нашето Розе.
Животот е премногу краток за да се пие лошо вино, зарем не?

Изберете ги полињата што ќе се прикажат. Другите ќе бидат скриени. Повлечете и спуштете за да го преуредите редот.
 • Слика
 • SKU
 • Рејтинг
 • Цена
 • Акции
 • Достапност
 • Додади го во кошничка
 • Опис
 • содржина
 • Тежина
 • Димензии
 • Дополнителни информации
Click outside to hide the comparison bar
Споредете
Кошничка затвори