Гевино

Gevino.com.mk во моментов нуди испорака во Скопје и до сите поголеми градови и помали населени места во Македонија.
Нарачаните производи кои во моментот се на залиха и се нарачани истиот работен ден до 16 часот, ќе ви бидат испорачани за 1 до 4 работни дена сметано од наредниот работен ден.

Трошоците за испорака се следни:
• Доколку нарачката е со вредност помала од 1300 денари, нарачателот плаќа фиксен трошок за испорака во износ од 150 денари (со ДДВ) за достава за 2 до 4 работни дена.
• Доколку нарачката е со вредност помала од 1300 денари  нарачателот плаќа фиксен трошок за испорака во износ од 250 денари (со ДДВ) за достава во рок од 1 работен ден (опција достапна само за Скопје).

• Доколку нарачката е со вредност од 1300 денари или повеќе, нарачателот нема дополнителен трошок, без разлика за кое место на испорака станува збор.

Објавување на промени:
Доколку има некои промени во нашата политика на испорака истите ќе бидат објавени во оваа изјава за политика на испорака, на почетната страница и на други места за кои сметаме дека се соодветни.

Благодариме.

Последна промена: 17 Октомври 2022 година.

Изберете ги полињата што ќе се прикажат. Другите ќе бидат скриени. Повлечете и спуштете за да го преуредите редот.
 • Слика
 • SKU
 • Рејтинг
 • Цена
 • Акции
 • Достапност
 • Додади го во кошничка
 • Опис
 • содржина
 • Тежина
 • Димензии
 • Дополнителни информации
Click outside to hide the comparison bar
Споредете
Кошничка затвори