Гевино

Визија и Мисија

image
image
image
image
image
image
Гевино

Визија

Нашата визија е постанување бренд препознатлив по квалитетно сортно гевгелиско вино со иновативен, креативен и препознатлив дизајн.

МИСИЈА

Нашата мисија е вино кое брзо и лесно ќе биде достапно до Вашата трпеза.